3:1! Tidigare Chelsea-spelare slår Serie A-rekord

Även om ligan har lämnats bakom av Inter Milan med 16 poäng, ronaldo tröja real madrid efter att ha besegrat Slavia Prag dubbelt så avancerade AC Milan framgångsrikt till topp 8 i Europa League och kommer att arrangera ett inbördeskrig i Serie A med Roma. I den 29:e omgången av Serie A spelade Milan borta mot Verona. Theo öppnade målskyttet för Milan. Pulisic gjorde mål i raka matcher. Chukwueze gjorde sitt första Serie A-mål. Milan vann med 3:1 i bortamatchen och gick om Juventus och ockuperade ställning, andra sätesposition.
Med segern i de två senaste omgångarna rymde Verona framgångsrikt från nedflyttningsstrecket, men de är bara 2 poäng över nedflyttningsstrecket. Med tanke på att landslagets matchdag var härnäst gjorde Pioli inga reservationer; Maignan stod framför målet; Calabria, Kalulu, Tomori och Theo ledde försvaret; Reinders , Bennacer och Cheek slår sig samman på mittfältet; Okafor, Pulisic och Leo ansluter sig till offensiven.Trots att de kom till motståndarens territorium hade Milan redan en styrka, och Rossoneri vände också framgångsrikt på steken, i den 4:e minuten släppte Bennacer en frispark i straffområdet, och Tomori flankerade bollen framför mål; i den 19:e minuten volleyade Okafor och bollen räddades av Mondip innan den träffade dörrkarmen och hoppade ut; i den 23:e minuten rörde sig Chik diagonalt utanför straffområdet, Pulisic följde upp och sköt hårt in i straffområdet, och bollen kom ut för andra gången Träffa dörrkarmen och hoppa ut! I den 37:e minuten bröt Pulisic sig loss från den genomgående bollen till höger, och Okafors skott i straffområdet missade målramen.
Under Milans successiva offensiver blev Veronas försvar gradvis oförmöget att stå emot det. I den 44:e minuten gick Theo ner till vänster och blockerade två raka passningar. Den franske ytterbacken lyckades helt enkelt trycka bollen från en liten vinkel. Bröt målet, 1:0! Theo gjorde totalt 5 mål och 10 assist för Milan den här säsongen, vilket slog hans personliga rekord för mål under en enda säsong.Strax efter att ha kommit tillbaka från omklädningsrummet i andra halvlek, i den 50:e minuten, spelade Davidovic med eld på baksidan och blev uppfångad av Okafor.Den sistnämndes långväga stötskott blockerades av Mondip.Pulisic följde upp och gjorde mål igen. En stad, 2:0! Pulisic gjorde raka mål och ökade sin personliga Serie A-målssiffra till 9 mål. Det här är de flesta mål som gjorts av en amerikansk spelare i Serie A.
I den 64:e minuten gjorde Santonz en passning från höger. Milan gjorde en rensning men sparkade inte långt, billiga fotbollströjor vilket lämnade en stor lucka längst upp i bågen. Noslin sprängde en världsvåg för att få tillbaka ett mål för Verona, 2:1 ! I den 69:e minuten drog Giroud tillbaka till planhalvan för att ta emot ett genomspel.Leo gjorde ett diagonalt skott men missade bollen direkt. I den 80:e minuten tog Bennacer en hörna, och Chukwueze slog bollen med vristen och slog i nätet, 3:1! Detta är Chukwuezes första mål efter att ha kommit till Milan.Till slut gjorde Milan 3 poäng i en bortamatch 3:1, vann 5 matcher i rad i alla tävlingar. På grund av Juventus oavgjorda oavgjorda omgång, tog Milan andraplatsen i tabellen med ett övertag på 3 poäng, 14 poäng före Roma på femte plats verkar det inte vara något stort problem att ta plats i Champions League nästa säsong.